User Tag List

Page 3 of 13 FirstFirst 1234567 ... LastLast
Results 17 to 24 of 97

Thread: Razorsedge's Complete OS custom pack Share

  1. #1
    razorsedge is offline
    The Sci-Fighter

    Join Date
    Oct 2009
    Location
    The land of Hockey and Rock music
    Age
    40
    Posts
    4,859
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    293 Thread(s)


    Sex:

    Razorsedge's Complete OS custom pack

    I would like to thank MR.Grim for taking the time to create this custom os pack for 7tsp thank you very much bud

    This pack includes all os icons and side resource pics for properties


    [Only registered and activated users can see links. ]

    [Only registered and activated users can see links. ]

    [Only registered and activated users can see links. ]

    [Only registered and activated users can see links. ]

    [Only registered and activated users can see links. ]

    [Only registered and activated users can see links. ]



    All Packs

    [Only registered and activated users can see links. ]


    Last edited by 8pecxstudios; 06-12-2013 at 10:44 AM.
    register or log in to view signatures!
    Reply With Quote Reply With Quote

  2. #17
    Big V is offline
    A Supreme God


    Join Date
    Feb 2010
    Location
    Cornfeilds of Indiana
    Posts
    2,764
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    21 Post(s)
    Tagged
    296 Thread(s)


    Sex:

    Re: Razorsedge's Complete OS custom pack

    Quote Originally Posted by mrnice213
    Hi RazorEdge .... i just wanna ask some help because when i adding it to 7tsp .. error pop up said "Could Not Find pack.ini" ... hows that ?
    Hi mrnice when you download the archive you need to unzip it once before you try to install it. Inside the archive you will find 2 archives one for 64bit and X86. Point 7tsp to one of those 2 archives which ever your system is. If you did any moding to the archive make sure when you reziped the archive it only contains the ini and resource folder. 7tsp wont find the ini if it is ziped inside a folder
    Last edited by Big V; 10-04-2011 at 03:42 AM.
    register or log in to view signatures!
    Reply With Quote Reply With Quote

  3. #18
    mrnice213 is offline
    Junior Member

    Join Date
    Apr 2010
    Age
    25
    Posts
    2
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Re: Razorsedge's Complete OS custom pack

    Quote Originally Posted by Big V
    Quote Originally Posted by mrnice213
    Hi RazorEdge .... i just wanna ask some help because when i adding it to 7tsp .. error pop up said "Could Not Find pack.ini" ... hows that ?
    Hi mrnice when you download the archive you need to unzip it once before you try to install it. Inside the archive you will find 2 archives one for 64bit and X86. Point 7tsp to one of those 2 archives which ever your system is. If you did any moding to the archive make sure when you reziped the archive it only contains the ini and resource folder. 7tsp wont find the ini if it is ziped inside a folder

    Yeah ... thanks for your reply ... i noticed it already .. so it works fine now ...
    Last edited by Big V; 10-04-2011 at 03:43 AM.
    register or log in to view signatures!
    Reply With Quote Reply With Quote

  4. #19
    jkd is offline
    Skilled



    Join Date
    Jun 2010
    Location
    Canada
    Posts
    242
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    286 Thread(s)


    Sex:

    Re: Razorsedge's Complete OS custom pack

    Only two words that describes this WoW and amazing! razoredge your razor sharp with the themes.

    I hope you do a red version of your icon pack you are one of my favorite theme makers.
    register or log in to view signatures!
    Reply With Quote Reply With Quote

  5. #20
    Venom0642 is offline
    VC Member

    Join Date
    Mar 2010
    Location
    Laramie, Wyoming, United States
    Age
    49
    Posts
    55
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    37 Thread(s)


    Sex:

    Re: Razorsedge's Complete OS custom pack

    Nice Job Razor did find a glitch tho you know when you right click c drive icon well you know how you go to properties click sharing then click advanced sharing and put a check in share this folder well it would show a small little icon guy once you have it set to share well with your OS Custom there's nothing that shows a little icon guy or anything still stays the same as if you wasn't sharing that just tho i point that out!
    register or log in to view signatures!
    Reply With Quote Reply With Quote

  6. #21
    edee is offline
    VC Member

    Join Date
    Mar 2010
    Age
    50
    Posts
    63
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Re: Razorsedge's Complete OS custom pack

    Got a bug to report , I don't know if it is a bug in the icon pack or 7tsp.

    I have had these icons installed on my system for some weeks now and did not notice until this evening when I went to uninstall a program that my "All Programs" and "Uninstall Programs" was not responding in my control panel ( They would not open ). Windows was giving me corrupt file errors. I performed a command prompt sfc /scannow that fixed the problem.

    I repatched everthing to get my theme reinstalled, the control panel was then still responding. It was not until that I reinstalled this icon pack with 7tsp that again my "All Programs" and "Uninstall Programs" stopped responding again. Once I reverted back (Uninstalled the icon pack) , that they both started responding again.

    Like I said , don't know if it is 7tsp or the icon pack but there definitely is a bug there.

    Running : Windows 7 Home Premium X64

    And yes, I did install the correct pack for my system.
    register or log in to view signatures!
    Reply With Quote Reply With Quote

  7. #22
    Big V is offline
    A Supreme God


    Join Date
    Feb 2010
    Location
    Cornfeilds of Indiana
    Posts
    2,764
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    21 Post(s)
    Tagged
    296 Thread(s)


    Sex:

    Re: Razorsedge's Complete OS custom pack

    had the same issue also on non sp1 since i have reformated and installed sp1 i don't have the issue now
    register or log in to view signatures!
    Reply With Quote Reply With Quote

  8. #23
    jkd is offline
    Skilled



    Join Date
    Jun 2010
    Location
    Canada
    Posts
    242
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    286 Thread(s)


    Sex:

    Re: Razorsedge's Complete OS custom pack

    I have sp1 installed it does the same thing for me, uninstall programs doesn't work.
    register or log in to view signatures!
    Reply With Quote Reply With Quote

  9. #24
    HaCkthEplAneT
    Guest

    Re: Razorsedge's Complete OS custom pack

    i just did a reformat a few days ago, and i have this icon pack installed (no sp1) and it works flawlessly. Using win 7 pro x64. but for those having issues, try uninstalling the 7tsp pack, remove the appwiz.cpl file from the pack and reinstall it. this is the file that controls programs and features. i haven't tested this since i haven't had the issue but its worth a try i guess
    register or log in to view signatures!
    Reply With Quote Reply With Quote


 
Page 3 of 13 FirstFirst 1234567 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Razorsedge's Custom OS Pack Version 2
    By razorsedge in forum Razorsedge Windows 7 Themes
    Replies: 28
    Last Post: 07-14-2014, 01:00 PM
  2. Razorsedge's Custom OS Pack Version 2
    By razorsedge in forum 7tsp Theme Packs
    Replies: 32
    Last Post: 04-13-2014, 03:10 PM
  3. Annihilator Light 7tsp Complete Theme Pack
    By Mr GRiM in forum Mr GRiM's Windows 7 Themes
    Replies: 56
    Last Post: 03-08-2014, 06:16 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •