Page 14 of 90 FirstFirst ... 410111213141516171824396489 ... LastLast
Results 79 to 84 of 537

Thread: Problems with the site Share

  1. #79
    jkd is offline
    Skilled



    Join Date
    Jun 2010
    Location
    Canada
    Posts
    238
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    307 Thread(s)


    Sex:
    No problem with site to report, just wanted to say loving the blue.
    Reply With Quote Reply With Quote

  2. #80
    MR.RIGHT is offline
    VC Member
    Join Date
    Aug 2011
    Posts
    37
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    8 Thread(s)

    Quote Originally Posted by Mr GRiM View Post
    I think I fixed all those problems now if you want to check.
    THANKS for all your effort MR.GRIM!
    And....YEP....everything is well
    Reply With Quote Reply With Quote

  3. #81
    CrazySouthernBoy
    Guest
    The last few hours I try to get on the site here & there & this comes up "This domain name expired on Sep 04 2011 11:55AM." Its been doing it off an on for the past few hours.
    Reply With Quote Reply With Quote

  4. #82
    Mr GRiM is offline
    Administrator


    Join Date
    Aug 2009
    Location
    Sunshine Coast, Qeensland, Australia
    Age
    39
    Posts
    5,197
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    731 Thread(s)


    Sex:
    Sorry guys I forgot to renew the domain name, it was meant to be automatic but for some reason it didn't happen and I didn't check my emails to see it had expired, all paid now though.

    Please do not PM me to ask for support - please use the relevant thread or forum.
    Please Post in English or at least include English Translations
    Reply With Quote Reply With Quote

  5. #83
    GTK48
    Guest
    Is this fix permanent ????
    Reply With Quote Reply With Quote

  6. #84
    GTK48
    Guest

    Core

    Something very strange is going on. Either the domain name is renewed or it isn't. About every 2 hours I can't get on unless it takes a long time to filter through the Internets.
    Reply With Quote Reply With Quote


 
Page 14 of 90 FirstFirst ... 410111213141516171824396489 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)

Similar Threads

  1. problems with display
    By sounddevil13 in forum General Discussion
    Replies: 4
    Last Post: 06-03-2013, 06:18 PM
  2. i got some problems with my icons!
    By muneem in forum Icons
    Replies: 8
    Last Post: 06-14-2012, 02:36 PM
  3. Wmploc.DLL Problems
    By SEAN70 in forum WMP
    Replies: 1
    Last Post: 01-27-2010, 11:24 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •