Page 64 of 89 FirstFirst ... 14395460616263646566676874 ... LastLast
Results 379 to 384 of 532

Thread: Problems with the site Share

  1. #379
    Xian75 is offline
    VC Member

    Join Date
    Aug 2012
    Location
    Ocala, FL.
    Age
    42
    Posts
    18
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    20 Thread(s)

    Sex:
    Do you mean a different ISP? No I can't. I have tried using a different network adaptor. That has not made a difference. Also, once the download fails; I can not even surf through the website.
    Reply With Quote Reply With Quote

  2. #380
    Xian75 is offline
    VC Member

    Join Date
    Aug 2012
    Location
    Ocala, FL.
    Age
    42
    Posts
    18
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    20 Thread(s)

    Sex:
    I have tried two things: I installed microsoft's php driver and sql. It seems to be downloading now.
    Reply With Quote Reply With Quote

  3. #381
    Mr GRiM is online now
    Administrator


    Join Date
    Aug 2009
    Location
    Sunshine Coast, Qeensland, Australia
    Age
    39
    Posts
    5,180
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    723 Thread(s)


    Sex:
    Quote Originally Posted by The Nude Dude View Post
    Xian75 most likely it is a forum issue. over 90% of the time it's the forum software not playing nice with your browser. grim and company will have to investigate.
    over 95% of the time statistics are just randomly made up

    Please do not PM me to ask for support - please use the relevant thread or forum.
    Please Post in English or at least include English Translations
    Reply With Quote Reply With Quote

  4. #382
    Dark Knight is offline
    VC Ambassador



    Join Date
    Aug 2011
    Location
    Atlanta, Georgia
    Age
    53
    Posts
    1,098
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    248 Thread(s)


    Sex:
    Quote Originally Posted by Mr GRiM View Post
    over 95% of the time statistics are just randomly made up

    Ok, I found the fix, seen this on another site and it works, I can now download from VC using IE11, it is code in the site that is preventing download or one getting "attachment.php" no matter what the extension is while using IE...


    Try to set virtualcustoms.net into compatibility mode by opening Internet Explorer while on Virtual Customs, then go to > Menu > Tools > Compatibility View Settings and adding virtualcustoms.net into the list.


    Visit My Deviant Art Page : http://darkknight2264.deviantart.com/






    I believe in karma which means I can say all the bad things I want to you and just assume that you deserve it.



    Reply With Quote Reply With Quote

  5. #383
    2635599 is offline
    Elite


    Join Date
    Nov 2010
    Location
    Portland, Oregon, United States
    Age
    53
    Posts
    2,977
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    451 Thread(s)


    Sex:
    Quote Originally Posted by Dark Knight View Post
    Ok, I found the fix, seen this on another site and it works, I can now download from VC using IE11, it is code in the site that is preventing download or one getting "attachment.php" no matter what the extension is while using IE...


    Try to set virtualcustoms.net into compatibility mode by opening Internet Explorer while on Virtual Customs, then go to > Menu > Tools > Compatibility View Settings and adding virtualcustoms.net into the list.
    Dark Knight thanks for posting this for others.


    Reply With Quote Reply With Quote

  6. #384
    Dark Knight is offline
    VC Ambassador



    Join Date
    Aug 2011
    Location
    Atlanta, Georgia
    Age
    53
    Posts
    1,098
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    248 Thread(s)


    Sex:
    Quote Originally Posted by The Nude Dude View Post
    Dark Knight thanks for posting this for others.
    No problem, always happy to help.


    Visit My Deviant Art Page : http://darkknight2264.deviantart.com/






    I believe in karma which means I can say all the bad things I want to you and just assume that you deserve it.



    Reply With Quote Reply With Quote


 
Page 64 of 89 FirstFirst ... 14395460616263646566676874 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. problems with display
    By sounddevil13 in forum General Discussion
    Replies: 4
    Last Post: 06-03-2013, 05:18 PM
  2. i got some problems with my icons!
    By muneem in forum Icons
    Replies: 8
    Last Post: 06-14-2012, 01:36 PM
  3. Wmploc.DLL Problems
    By SEAN70 in forum WMP
    Replies: 1
    Last Post: 01-27-2010, 10:24 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •