Page 85 of 90 FirstFirst ... 10356075818283848586878889 ... LastLast
Results 505 to 510 of 537

Thread: Problems with the site Share

  1. #505
    Nimbi is offline
    Moderator



    Join Date
    Aug 2014
    Location
    Coolidge, AZ USA
    Age
    29
    Posts
    1,311
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    51 Thread(s)


    Sex:

    Found Another Sizing Issue With Most Forum Styles

    I spotted another sizing issue with the majority of the themes for the forums. This time it's with the groups page Here's a link to the page http://virtualcustoms.net/group.php. Here are some screenshots.


    Black Stealth
    Default Style
    Arena Blue
    Twisted Dark
    VC Underground
    VC Red [all versions have this issue]
    VC Blue Fixed State [only this version of the VC Blue themes has any issue. With this one it's more of a positioning issue.]
    Twisted Underground



    None of the VC Black themes have the sizing issue. For all of these screenshots I'm on a screen resolution of 1366x768, however the issue persists on every zoom setting I've tested [i went all the way down to 65% zoom and all the way up to 100% but it still had the issue]
    Last edited by Nimbi; 05-26-2017 at 12:11 PM. Reason: Added the page url for reference










    'The world is but a canvas to our imagination" - Henry David Thoreau



    For those interested, feel free to visit my DeviantArt page Customs-n-Randomness

    Also feel free to check out my website at Customs & Randomness


    Reply With Quote Reply With Quote

  2. #506
    Mr GRiM is offline
    Administrator


    Join Date
    Aug 2009
    Location
    Sunshine Coast, Qeensland, Australia
    Age
    39
    Posts
    5,197
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    731 Thread(s)


    Sex:
    Hopefully that is fixed now, thanks for letting me know.

    Please do not PM me to ask for support - please use the relevant thread or forum.
    Please Post in English or at least include English Translations
    Reply With Quote Reply With Quote

  3. #507
    Shemhamforash is offline
    Moderator



    Join Date
    Aug 2014
    Location
    Ontario, Canada
    Posts
    1,790
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    147 Thread(s)


    Sex:
    This started showing up on my end at least:


    Edit:
    After clicking Go Advanced on a post (Preview Post works fine), I click Submit Post and this comes up, even though the post shows up fine


    Code:
    Call to undefined method vB_DataManager::vB_DataManager() on line 93 in  /var/www/vhosts/virtualcustoms.net/httpdocs/dbtech/vbshout/includes/class_dm_shout.php
    #0  /var/www/vhosts/virtualcustoms.net/httpdocs/dbtech/vbshout/includes/class_core.php(401):   vBShout_DataManager_Shout->vBShout_DataManager_Shout(Object(vB_Registry),  3)
    #1  /var/www/vhosts/virtualcustoms.net/httpdocs/dbtech/usertag/actions/save/quote.php(66):  VBSHOUT::initDataManager('Shout', Object(vB_Registry), 3)
    #2 /var/www/vhosts/virtualcustoms.net/httpdocs/dbtech/usertag/hooks/postdata_postsave.php(23): require('/var/www/vhosts...')
    #3  /var/www/vhosts/virtualcustoms.net/httpdocs/includes/class_dm_threadpost.php(996)  : eval()'d code(1): require('/var/www/vhosts...')
    #4 /var/www/vhosts/virtualcustoms.net/httpdocs/includes/class_dm_threadpost.php(996): eval()
    #5 /var/www/vhosts/virtualcustoms.net/httpdocs/includes/class_dm.php(912): vB_DataManager_Post->post_save_each(true, 327180)
    #6  /var/www/vhosts/virtualcustoms.net/httpdocs/includes/class_dm_threadpost.php(797):  vB_DataManager->save(true, false, false, false, false)
    #7 /var/www/vhosts/virtualcustoms.net/httpdocs/includes/functions_newpost.php(692): vB_DataManager_Post->save()
    #8 /var/www/vhosts/virtualcustoms.net/httpdocs/newreply.php(451): build_new_post('reply', Array, Array, Array, Array, Array)
    #9 {main}
    Last edited by Shemhamforash; 05-30-2017 at 12:30 AM.
    Reply With Quote Reply With Quote

  4. #508
    Mr GRiM is offline
    Administrator


    Join Date
    Aug 2009
    Location
    Sunshine Coast, Qeensland, Australia
    Age
    39
    Posts
    5,197
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    731 Thread(s)


    Sex:
    I updated Vbulletin the other day and it required updating PHP and Mysql as well, I uncounted the same error after the update but not sure of the problem or a way to fix it yet.

    Please do not PM me to ask for support - please use the relevant thread or forum.
    Please Post in English or at least include English Translations
    Reply With Quote Reply With Quote

  5. #509
    Shemhamforash is offline
    Moderator



    Join Date
    Aug 2014
    Location
    Ontario, Canada
    Posts
    1,790
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    147 Thread(s)


    Sex:
    Chat's disappeared now
    Reply With Quote Reply With Quote

  6. #510
    Mr GRiM is offline
    Administrator


    Join Date
    Aug 2009
    Location
    Sunshine Coast, Qeensland, Australia
    Age
    39
    Posts
    5,197
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    731 Thread(s)


    Sex:
    Quote Originally Posted by Shemhamforash View Post
    Chat's disappeared now
    Yeah I decided to disable it, it seems to slow down the site a fair bit and often causes the home page to get in a infinite loading loop, I will enable it again if it's something that everyone really wants but I haven't seen it getting much use lately.

    Also have you experienced the other error when posting lately, I changed one of the server settings that I thought might be an issue.
    Last edited by Mr GRiM; 06-03-2017 at 05:02 AM.

    Please do not PM me to ask for support - please use the relevant thread or forum.
    Please Post in English or at least include English Translations
    Reply With Quote Reply With Quote


 
Page 85 of 90 FirstFirst ... 10356075818283848586878889 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)

Similar Threads

  1. problems with display
    By sounddevil13 in forum General Discussion
    Replies: 4
    Last Post: 06-03-2013, 06:18 PM
  2. i got some problems with my icons!
    By muneem in forum Icons
    Replies: 8
    Last Post: 06-14-2012, 02:36 PM
  3. Wmploc.DLL Problems
    By SEAN70 in forum WMP
    Replies: 1
    Last Post: 01-27-2010, 11:24 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •