Page 89 of 90 FirstFirst ... 14396479858687888990 LastLast
Results 529 to 534 of 537

Thread: Problems with the site Share

  1. #529
    Nimbi is offline
    Moderator



    Join Date
    Aug 2014
    Location
    Coolidge, AZ USA
    Age
    29
    Posts
    1,248
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    51 Thread(s)


    Sex:
    ok made it in... shear luck. in case this happena again i'll post here as well. I'm getting a Database Error when trying to access VC. I got lucky this time but dunno if it will happen again or why it's happening. Here's a screenshot of it


    No idea what's causing this and it seems I only make it in randomly now. Got lucky this time apparently...










    “A book is a mirror. If an ass peers into it, it doesn't expect an apostle to peer out.” ― E.M. Forster


    For those interested, feel free to visit my DeviantArt page http://darkwater409.deviantart.com/



    Reply With Quote Reply With Quote

  2. #530
    2635599 is offline
    Elite


    Join Date
    Nov 2010
    Location
    Portland, Oregon, United States
    Age
    53
    Posts
    3,041
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    451 Thread(s)


    Sex:
    Quote Originally Posted by Mr GRiM View Post
    Sorry mate I don't know how to fix it for you so the least I can do is reduce the amount of feeds that are fetched.
    sorry grim should of gotten back to much sooner. that last tweak you did cut them down to just over what i had been getting.


    Reply With Quote Reply With Quote

  3. #531
    Shemhamforash is offline
    Moderator



    Join Date
    Aug 2014
    Location
    Ontario, Canada
    Posts
    1,772
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    146 Thread(s)


    Sex:
    Quote Originally Posted by Nimbi View Post
    No idea what's causing this and it seems I only make it in randomly now. Got lucky this time apparently...
    Site maintenance most likely. Other forums have a verbose explanation, with this site the vBulletin message displays.

    Btw, thanks for removing latest feeds from the side panel grim.
    Reply With Quote Reply With Quote

  4. #532
    Nimbi is offline
    Moderator



    Join Date
    Aug 2014
    Location
    Coolidge, AZ USA
    Age
    29
    Posts
    1,248
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    51 Thread(s)


    Sex:
    Quote Originally Posted by Shemhamforash View Post
    Site maintenance most likely. Other forums have a verbose explanation, with this site the vBulletin message displays.

    Btw, thanks for removing latest feeds from the side panel grim.
    ah ok. here's hoping that was it. seems to be working for now.










    “A book is a mirror. If an ass peers into it, it doesn't expect an apostle to peer out.” ― E.M. Forster


    For those interested, feel free to visit my DeviantArt page http://darkwater409.deviantart.com/



    Reply With Quote Reply With Quote

  5. #533
    Shemhamforash is offline
    Moderator



    Join Date
    Aug 2014
    Location
    Ontario, Canada
    Posts
    1,772
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    146 Thread(s)


    Sex:
    I have a request for Tag Cloud from the sidebar to be removed.



    Usually it doesn't work for me with firefox based web browsers, and when it is there it's kind of just distracting and doesn't really add much.

    One other thing I have noticed is the post crashing on Chrome when clicking the Go Advanced button. It feels a lot more stable now that I'm using Pale Moon again, just saying.
    Reply With Quote Reply With Quote

  6. #534
    Mr GRiM is offline
    Administrator


    Join Date
    Aug 2009
    Location
    Sunshine Coast, Qeensland, Australia
    Age
    39
    Posts
    5,182
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    729 Thread(s)


    Sex:
    Tag cloud disabled

    Please do not PM me to ask for support - please use the relevant thread or forum.
    Please Post in English or at least include English Translations
    Reply With Quote Reply With Quote


 
Page 89 of 90 FirstFirst ... 14396479858687888990 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. problems with display
    By sounddevil13 in forum General Discussion
    Replies: 4
    Last Post: 06-03-2013, 05:18 PM
  2. i got some problems with my icons!
    By muneem in forum Icons
    Replies: 8
    Last Post: 06-14-2012, 01:36 PM
  3. Wmploc.DLL Problems
    By SEAN70 in forum WMP
    Replies: 1
    Last Post: 01-27-2010, 10:24 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •