Page 90 of 90 FirstFirst ... 154065808687888990
Results 535 to 537 of 537

Thread: Problems with the site Share

  1. #535
    Shemhamforash is offline
    Moderator



    Join Date
    Aug 2014
    Location
    Ontario, Canada
    Posts
    1,772
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    146 Thread(s)


    Sex:
    Quote Originally Posted by Mr GRiM View Post
    Tag cloud disabled
    Thank you, it does look cleaner this way I think.
    Edit: Sent you a small tip.
    Last edited by Shemhamforash; 2 Weeks Ago at 02:34 PM.
    Reply With Quote Reply With Quote

  2. #536
    Mr GRiM is offline
    Administrator


    Join Date
    Aug 2009
    Location
    Sunshine Coast, Qeensland, Australia
    Age
    39
    Posts
    5,182
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    729 Thread(s)


    Sex:
    Quote Originally Posted by Shemhamforash View Post
    Thank you, it does look cleaner this way I think.
    Edit: Sent you a small tip.
    Yeah I agree, thanks for the tip mate

    Please do not PM me to ask for support - please use the relevant thread or forum.
    Please Post in English or at least include English Translations
    Reply With Quote Reply With Quote

  3. #537
    2635599 is offline
    Elite


    Join Date
    Nov 2010
    Location
    Portland, Oregon, United States
    Age
    53
    Posts
    3,022
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    451 Thread(s)


    Sex:
    grim the site likes to hang during login. put in username, password, tick the box, click login and it sits at the the thank you for logging in page. rightclick to reload does nothing. i end up closing the tab, and reopening and then i'm logged in. i know it's the forum case i do not get this behavior anywhere else.


    Reply With Quote Reply With Quote


 
Page 90 of 90 FirstFirst ... 154065808687888990

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. problems with display
    By sounddevil13 in forum General Discussion
    Replies: 4
    Last Post: 06-03-2013, 05:18 PM
  2. i got some problems with my icons!
    By muneem in forum Icons
    Replies: 8
    Last Post: 06-14-2012, 01:36 PM
  3. Wmploc.DLL Problems
    By SEAN70 in forum WMP
    Replies: 1
    Last Post: 01-27-2010, 10:24 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •