User Tag List

Results 1 to 7 of 7

Thread: expstart.exe error on startup Share

  1. #1
    Advy is offline
    VC Member
    Join Date
    Mar 2012
    Location
    Finland
    Posts
    10
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    28 Thread(s)

    Sex:

    expstart.exe error on startup

    So I applied an icon pack with 7tsp and now I'm getting an error with expstart.exe each time windows boots up.
    The error states the following: (giving me 3 errors)
    expstart.exe
    Failed to update BITMAP '6801':24
    Failed to update BITMAP '6805':24
    Failed to update BITMAP '6809':24

    So I've got no clue how to get rid of these errors, any help is much appreciated.

    Thanks beforehand!
    register or log in to view signatures!
    Reply With Quote Reply With Quote

  2. #2
    Big V is offline
    A Supreme God


    Join Date
    Feb 2010
    Location
    Cornfeilds of Indiana
    Posts
    2,764
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    21 Post(s)
    Tagged
    296 Thread(s)


    Sex:
    Those are the bitmaps for your start orb
    What pack did you install bud?
    I would run 7tsp again and use the system file restore to before 7tsp was ran
    Also did you install over top of an already existing 7tsp pack with out doing a restore first this will cause problem also
    register or log in to view signatures!
    Reply With Quote Reply With Quote

  3. #3
    Advy is offline
    VC Member
    Join Date
    Mar 2012
    Location
    Finland
    Posts
    10
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    28 Thread(s)

    Sex:
    Quote Originally Posted by Big V View Post
    Those are the bitmaps for your start orb
    What pack did you install bud?
    I would run 7tsp again and use the system file restore to before 7tsp was ran
    Also did you install over top of an already existing 7tsp pack with out doing a restore first this will cause problem also
    I installed the Prometheus icon pack from razorsedge just as instructed. I removed the previous pack with 7tsp (was using Mark's Zero-G before). I updated my start orbs manually before running 7tsp cus the icon pack didn't include start orbs (so I left it unchecked in 7tsp). Otherwise my system runs perfectly. I just receive those annoying errors on startup. So the easiest workaround is to redo the installing process with the Prometheus icon pack?

    register or log in to view signatures!
    Reply With Quote Reply With Quote

  4. #4
    Big V is offline
    A Supreme God


    Join Date
    Feb 2010
    Location
    Cornfeilds of Indiana
    Posts
    2,764
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    21 Post(s)
    Tagged
    296 Thread(s)


    Sex:
    How did you update the start orbs? Did you use an app to change them? A lot of those start orb apps cause conflicts
    register or log in to view signatures!
    Reply With Quote Reply With Quote

  5. #5
    றѳѳղղįqվદ® is offline
    VC Mod.Monica Ygrasilova




    Join Date
    Oct 2010
    Location
    Norway (Oslo)
    Age
    18
    Posts
    982
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    130 Thread(s)


    Sex:
    Quote Originally Posted by Advy View Post
    I installed the Prometheus icon pack from razorsedge just as instructed. I removed the previous pack with 7tsp (was using Mark's Zero-G before). I updated my start orbs manually before running 7tsp cus the icon pack didn't include start orbs (so I left it unchecked in 7tsp). Otherwise my system runs perfectly. I just receive those annoying errors on startup. So the easiest workaround is to redo the installing process with the Prometheus icon pack?

    [Only registered and activated users can see links. ]
    hello Advy
    anytime you can change your start orb with using application
    Theme Resource Changer
    just copy any start orb png or bmp file to your original theme directory
    c/windows/resources/themes/your theme directory/explorer.exe
    if are not created,add here new folder and rename it to explorer.exe
    then copy and paste any start orb image and rename it to number 6801 6805 and 6809
    what is Theme Resource Changer
    you can download it and read other instructions how to use here
    [Only registered and activated users can see links. ]
    [Only registered and activated users can see links. ]
    or you can watch my youtube video here
    video time 2:44
    [Only registered and activated users can see links. ]

    [Only registered and activated users can see links. ]
    register or log in to view signatures!
    Reply With Quote Reply With Quote

  6. #6
    bachbeet is online now
    Skilled



    Join Date
    Dec 2011
    Location
    San Diego
    Posts
    191
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    195 Thread(s)

    Sex:
    Advy: Moonique's right. Use Theme resource changer for the start orbs. Much easier. In fact, it's much easier for the ex frame and shell32 images too. Use Greenfish to change bmps to pngs (it's a very useful free program for a lot of other things too). And, just change the icons when using 7tsp packs. I've run into trouble when having the 7tsp also change the logon screens. In fact, some creators recommend deleting the authui files to prevent problems. I think the authui files have something to do with the logons so I usually get rid of them in the 7tsp pack.
    register or log in to view signatures!
    Reply With Quote Reply With Quote

  7. #7
    Advy is offline
    VC Member
    Join Date
    Mar 2012
    Location
    Finland
    Posts
    10
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    28 Thread(s)

    Sex:
    Quote Originally Posted by Big V View Post
    How did you update the start orbs? Did you use an app to change them? A lot of those start orb apps cause conflicts
    Updated with Restorator, the usual way.. replacing 6801, 6805 and 6809 with my desired orb file. Replacing the orbs was fine and the system didn't give me any errors after booting. Only after I installed the icon pack I started getting 'em errors.
    Quote Originally Posted by bachbeet View Post
    I've run into trouble when having the 7tsp also change the logon screens. In fact, some creators recommend deleting the authui files to prevent problems. I think the authui files have something to do with the logons so I usually get rid of them in the 7tsp pack.
    Haven't experienced anything like that.

    So thanks guys but none of this gave me any help with my issue here. Changing start orbs was not the problem, problem was with the icon pack that messed it up somehow. So idk. And again, my system otherwise works perfectly and those errors don't slow down or do any harm to my system.. they just are.. there.. reminding me of some useless errors.
    register or log in to view signatures!
    Reply With Quote Reply With Quote


 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. HOW TO RUN FULL GLASS @ STARTUP
    By zyrandiel in forum Software
    Replies: 9
    Last Post: 03-03-2012, 01:28 PM
  2. Startup sound
    By Kyron in forum Theme Issues
    Replies: 12
    Last Post: 09-28-2011, 09:31 PM
  3. Troubleshoot Volume Activation error codes and error message
    By razorsedge in forum Competitions, News & Reviews
    Replies: 0
    Last Post: 03-01-2011, 06:29 AM
  4. Startup MessageBox Maker
    By razorsedge in forum Miscellaneous
    Replies: 0
    Last Post: 08-31-2010, 08:52 PM
  5. Startup Orb
    By Psych0t1c in forum Start Orbs
    Replies: 4
    Last Post: 11-23-2009, 10:56 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •