Page 1 of 3 123 LastLast
Results 1 to 6 of 17

Thread: Tidy Tabs / QTab Share

  1. #1
    gsw953 is offline
    Elite


    Join Date
    Dec 2010
    Posts
    828
    Mentioned
    19 Post(s)
    Tagged
    755 Thread(s)


    Tidy Tabs / QTab

    Quote Originally Posted by 2635599 View Post
    gsw up and running and looks sweet. areoglass 1.5.1 working beautifully with blackglass. haven't done the command bar icons yet, but i've done them before. fyi if you're interested i'm currently using tidy tabs for explorer.
    Cool,thanks.What is tidy tabs? Can you post a shot of it?
    Reply With Quote Reply With Quote

  2. #2
    2635599 is offline
    Banned


    Join Date
    Nov 2010
    Location
    Portland, Oregon, United States
    Age
    54
    Posts
    3,065
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    451 Thread(s)


    Sex:
    Quote Originally Posted by gsw953 View Post
    Cool,thanks.What is tidy tabs? Can you post a shot of it?
    sure can. nice thing is it does takeaway from the theme.

    http://www.nurgo-software.com/products/tidytabs

    Reply With Quote Reply With Quote

  3. #3
    Nimbi is online now
    Moderator



    Join Date
    Aug 2014
    Location
    Sacramento CA USA
    Posts
    1,432
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    55 Thread(s)


    Sex:
    Quote Originally Posted by 2635599 View Post
    sure can. nice thing is it does takeaway from the theme.

    http://www.nurgo-software.com/products/tidytabs

    How do i get it to put more than just one tab per window?

    Draggin them onto each other doesn't do anything for me.

    ---EDIT---

    nvm, just figured it out, .
    Last edited by Nimbi; 10-24-2016 at 04:29 PM.








    'The world is but a canvas to our imagination" - Henry David Thoreau

    Social
    mastodon.cloud ~ Twitter ~ YouTube
    Reply With Quote Reply With Quote

  4. #4
    2635599 is offline
    Banned


    Join Date
    Nov 2010
    Location
    Portland, Oregon, United States
    Age
    54
    Posts
    3,065
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    451 Thread(s)


    Sex:
    Quote Originally Posted by Nimbi View Post
    How do i get it to put more than just one tab per window?

    Draggin them onto each other doesn't do anything for me.

    ---EDIT---

    nvm, just figured it out, .
    unlike clover this doesn't remember you last set of tabs, no dragging of any kind between tabs in the same group. already emailed their support and commented on their forum.
    Reply With Quote Reply With Quote

  5. #5
    dhjohns is offline
    Pro Designer


    Join Date
    Aug 2015
    Location
    Delaware City, Delaware
    Age
    62
    Posts
    619
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    9 Thread(s)


    Sex:
    Quote Originally Posted by 2635599 View Post
    unlike clover this doesn't remember you last set of tabs, no dragging of any kind between tabs in the same group. already emailed their support and commented on their forum.
    Clover is a nice program, and I have had it installed several times. What I do not like about it is it opens an extra icon in the task bar. I do not know why the developer does this. But, for me this is not acceptable.
    Reply With Quote Reply With Quote

  6. #6
    2635599 is offline
    Banned


    Join Date
    Nov 2010
    Location
    Portland, Oregon, United States
    Age
    54
    Posts
    3,065
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    451 Thread(s)


    Sex:
    Quote Originally Posted by dhjohns View Post
    Clover is a nice program, and I have had it installed several times. What I do not like about it is it opens an extra icon in the task bar. I do not know why the developer does this. But, for me this is not acceptable.
    then use the tidy tabs or one of these

    https://alternativeto.net/software/clover/
    Reply With Quote Reply With Quote


 
Page 1 of 3 123 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Replies: 9
    Last Post: 06-12-2016, 12:17 AM
  2. help.. Lists, menus and tabs
    By A.J in forum Lists, menus and tabs
    Replies: 1
    Last Post: 02-11-2014, 05:57 AM
  3. Blade Tabs
    By rhandz18 in forum Objectdock
    Replies: 3
    Last Post: 03-24-2013, 11:59 AM
  4. Help! Firefox 4 Tabs too high
    By placebo81 in forum Lists, menus and tabs
    Replies: 2
    Last Post: 12-06-2010, 02:28 PM
  5. Firefox tabs
    By bongo in forum Lists, menus and tabs
    Replies: 2
    Last Post: 05-19-2010, 01:15 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •