Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 6 of 10

Thread: Help 19h1 Update Problem with 3rd party Theme Share

  1. #1
    Donkuz is online now
    Pro Designer



    Join Date
    Nov 2017
    Location
    Australia
    Age
    53
    Posts
    542
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    6 Thread(s)


    Sex:

    Help 19h1 Update Problem with 3rd party Theme

    I updated my W10 OS from 1809 to 19H1 yesterday and after 3 failed attempts and finally got it right and Got to see what all the fuss was about with this new build and I must admit there have been some major Improvements, I love the Dark Mode but I really love using 3rd Party themes but after applying a theme for 19H1 my Explorer page remains White and shows thumbnails but no Icons or Images also The links in the control panel are white also. This is what it looks like


    any help would be appreciated
    register or log in to view signatures!

  2. #2
    றѳѳղղįqվદ® is offline
    Ʀεαℓ Ƙɳσωℓεɖɠε Ɲεѵεг Đเε!





    Join Date
    Oct 2010
    Location
    Norway (Oslo)
    Age
    23
    Posts
    2,257
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    131 Thread(s)


    Sex:
    Quote Originally Posted by Donkuz View Post
    I updated my W10 OS from 1809 to 19H1 yesterday and after 3 failed attempts and finally got it right and Got to see what all the fuss was about with this new build and I must admit there have been some major Improvements, I love the Dark Mode but I really love using 3rd Party themes but after applying a theme for 19H1 my Explorer page remains White and shows thumbnails but no Icons or Images also The links in the control panel are white also. This is what it looks like


    any help would be appreciated
    Quote Originally Posted by றѳѳղղįqվદ® View Post
    hellou dear friends testing RS5 themes on RS6 19h1 1903 18329.1
    and all of the custom themes working perfect with start is back and theme patchers without any problem
    one problem is only with old new explorer 1.1.8.4 because working perfect only on the default themes
    i think need new script for windows style builder and for custom themes because after using old new explorer the explorer is orange
    i know is not the final version but only the insider preview finding only this one issue (immersive context menu) the same of the RS5



    [Only registered and activated users can see links. ]
    this is only insider preview and not the full Windows 10 rs6 april 2019 update and not working immersion context menu and old new explorer
    for dark themes go to personalize and enable dark mode install ultrauxtheme patcher 3.5.2 beta rs6 and start is back 2.8 uninstall old new explorer there is problem with it because rs6 using dark and new white explorer

    Last edited by றѳѳղղįqվદ®; 02-12-2019 at 12:50 AM.
    register or log in to view signatures!

  3. #3
    Donkuz is online now
    Pro Designer



    Join Date
    Nov 2017
    Location
    Australia
    Age
    53
    Posts
    542
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    6 Thread(s)


    Sex:
    Thanks Moon, Its much better now still no context panel in Control panel and the top and bottom panels are still white but I can live with that for the time being at least I can run a theme now and read explorer, Thanks againCheerz!!
    register or log in to view signatures!

  4. #4
    dhjohns is offline
    Pro Designer


    Join Date
    Aug 2015
    Location
    Delaware City, Delaware
    Age
    62
    Posts
    655
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    9 Thread(s)


    Sex:
    THE FIX --

    Here is mine. I am running 18334 19H1. Fix for now is below images.



    Control Panel looks like this



    Now for the fix.

    Go to C:\Windows\Resources\Themes\aero\shell and copy the entire normal folder to its respective place in each of your themes you want to apply. That's it.

    Last edited by dhjohns; 02-12-2019 at 03:56 AM.
    register or log in to view signatures!

  5. #5
    Donkuz is online now
    Pro Designer



    Join Date
    Nov 2017
    Location
    Australia
    Age
    53
    Posts
    542
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    6 Thread(s)


    Sex:
    Thanks for that Bro, Its really annoying after I set everything up and I couldn't work out what was wrong, now but.Thanks again Mate Cheerz !!
    register or log in to view signatures!

  6. #6
    dhjohns is offline
    Pro Designer


    Join Date
    Aug 2015
    Location
    Delaware City, Delaware
    Age
    62
    Posts
    655
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    9 Thread(s)


    Sex:
    Quote Originally Posted by Donkuz View Post
    Thanks for that Bro, Its really annoying after I set everything up and I couldn't work out what was wrong, now but.Thanks again Mate Cheerz !!
    Did you get latest StartisBack?
    register or log in to view signatures!


 
Page 1 of 2 12 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. 3rd-Party Theme Enabler for Creators Update to RS4 builds
    By dhjohns in forum dhjohns Windows 10 Installers
    Replies: 7
    Last Post: 01-20-2019, 06:35 AM
  2. 3rd party themes problem on 4K
    By றѳѳղղįqվદ® in forum Windows 10 Theme Help and Support
    Replies: 10
    Last Post: 08-09-2018, 09:28 PM
  3. Third Party Theme Setup for RS1/RS2
    By dhjohns in forum dhjohns Windows 10 Installers
    Replies: 9
    Last Post: 10-01-2016, 03:22 PM
  4. Theme Problem or Firefox Problem?
    By idle in forum General Windows 7 Customization
    Replies: 2
    Last Post: 10-29-2014, 10:37 PM
  5. Replies: 2
    Last Post: 10-30-2011, 07:19 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •