Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 6 of 11

Thread: How to move the details pane at the top in Windows Explorer ? Share

  1. #1
    ceo54 is offline
    VC Member
    Join Date
    Jan 2018
    Location
    Asia
    Posts
    19
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Sex:

    How to move the details pane at the top in Windows Explorer ?

    Hi everyone,

    System: Windows 8.1 (64-bit)

    For one particular theme, I need to move the details pane on the top, right under the command module (enabled with OldNewExplorer). I understand this is done by manipulating the shell32.dll. I followed a guide written for Windows 7 but it didn't work and crashed my Windows. I had restore the Windows to get back online again.

    Here's the guide I followed:
    [Only registered and activated users can see links. ]

    I checked my edited shell32.dll's had no digital signature on them. Probably that's why Windows rejected them.

    Any idea how can I accomplish this ? Any help will be greatly appreciated.

    Thank you for reading.
    register or log in to view signatures!

  2. #2
    றѳѳղղįqվદ® is offline
    Ʀεαℓ Ƙɳσωℓεɖɠε Ɲεѵεг Đเε!





    Join Date
    Oct 2010
    Location
    Moon
    Age
    23
    Posts
    2,760
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    131 Thread(s)


    Sex:
    Quote Originally Posted by ceo54 View Post
    Hi everyone,

    System: Windows 8.1 (64-bit)

    For one particular theme, I need to move the details pane on the top, right under the command module (enabled with OldNewExplorer). I understand this is done by manipulating the shell32.dll. I followed a guide written for Windows 7 but it didn't work and crashed my Windows. I had restore the Windows to get back online again.

    Here's the guide I followed:
    [Only registered and activated users can see links. ]

    I checked my edited shell32.dll's had no digital signature on them. Probably that's why Windows rejected them.

    Any idea how can I accomplish this ? Any help will be greatly appreciated.

    Thank you for reading.
    hello
    this is tutorial for windows 7
    windows 7 w8 and windows 10 19h1 1903 is not the same
    i think you need replace your file and save this file as shell32.dll.mui.res
    windows 10 19h1 need replace and save this file as shell32.dll.mun.res
    or please can you upload your shell file here for me what you need change
    register or log in to view signatures!

  3. #3
    ceo54 is offline
    VC Member
    Join Date
    Jan 2018
    Location
    Asia
    Posts
    19
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Sex:
    Thank you for the reply brother.

    Here's the shell32.dll from system32 folder:
    [Only registered and activated users can see links. ]

    Here's the shell32.dll from SysWow64 folder:
    [Only registered and activated users can see links. ]


    I've been told I need to replace both files for this to work. This is the VS I want to port: [Only registered and activated users can see links. ]

    Thanks for the help bud. Highly appreciated.
    register or log in to view signatures!

  4. #4
    றѳѳղղįqվદ® is offline
    Ʀεαℓ Ƙɳσωℓεɖɠε Ɲεѵεг Đเε!





    Join Date
    Oct 2010
    Location
    Moon
    Age
    23
    Posts
    2,760
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    131 Thread(s)


    Sex:
    Quote Originally Posted by ceo54 View Post
    Thank you for the reply brother.

    Here's the shell32.dll from system32 folder:
    [Only registered and activated users can see links. ]

    Here's the shell32.dll from SysWow64 folder:
    [Only registered and activated users can see links. ]


    I've been told I need to replace both files for this to work. This is the VS I want to port: [Only registered and activated users can see links. ]

    Thanks for the help bud. Highly appreciated.
    here is
    please download 7tsp gui 0.6 and file 7tsp shell32.dll TopShell
    1.run 7tsp gui 0.6 and click on add a custom pack = 7tsp shell32.dll TopShell
    2.click on start patching
    Attached Files
    register or log in to view signatures!

  5. #5
    ceo54 is offline
    VC Member
    Join Date
    Jan 2018
    Location
    Asia
    Posts
    19
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Sex:
    Hi, Moonnique.

    Okay I did as you told but it didn't work.

    Details pane is still at the bottom. [Only registered and activated users can see links. ]

    Does it meant to copy the resource files in System32 and WOW64 folders ? Bceuase your resource files are not there.

    If this is the case, can't I just copy the files in system folders ? Wouldn't that work ?

    I don't have the words to thank you for this help, means a lot.
    register or log in to view signatures!

  6. #6
    றѳѳղղįqվદ® is offline
    Ʀεαℓ Ƙɳσωℓεɖɠε Ɲεѵεг Đเε!





    Join Date
    Oct 2010
    Location
    Moon
    Age
    23
    Posts
    2,760
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    131 Thread(s)


    Sex:
    Quote Originally Posted by ceo54 View Post
    Hi, Moonnique.

    Okay I did as you told but it didn't work.

    Details pane is still at the bottom. [Only registered and activated users can see links. ]

    Does it meant to copy the resource files in System32 and WOW64 folders ? Bceuase your resource files are not there.

    If this is the case, can't I just copy the files in system folders ? Wouldn't that work ?

    I don't have the words to thank you for this help, means a lot.
    you can try using patching with 7tsp gui this patching is automatic
    or you can try replace files manually this must be working here is
    but if you are using old new explorer then you need to disable function show details pane on the bottom




    Attached Files
    Last edited by றѳѳղղįqվદ®; 3 Weeks Ago at 08:02 AM.
    register or log in to view signatures!


 
Page 1 of 2 12 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Shell32 Details Pane Mod for Windows 8.1 Only!!
    By Mr GRiM in forum Customization Tools
    Replies: 13
    Last Post: 3 Weeks Ago, 06:48 AM
  2. How Do I Hide Details Pane at Bottom of Win Explorer??
    By koolx in forum Windows 10 Theme Help and Support
    Replies: 0
    Last Post: 05-20-2018, 10:30 AM
  3. Bottom Details Pane for Windows 8
    By Mr GRiM in forum Customization Tools
    Replies: 9
    Last Post: 07-20-2013, 08:55 AM
  4. How to move Details Pane to top of windows explorer
    By gor17981 in forum Windows 7 Theme Help & Support
    Replies: 8
    Last Post: 10-11-2011, 01:59 AM
  5. Move the navig. pane to right
    By razorsedge in forum Miscellaneous
    Replies: 1
    Last Post: 10-20-2010, 03:50 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •